Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Rasim Ozan Kütahyalı: Devlet içerisinde hazırlık var. Fatih Altaylı'ya bir şey olacak ama ne olacak bilmiyorum

Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Devlet içerisinde hareketlilik var. Rejimin Müslüman ve muhafazakar kanadı Altaylı'nın tutuklanmasını istiyor' ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı: Devlet içerisinde hazırlık var. Fatih Altaylı'ya bir şey olacak ama ne olacak bilmiyorum

Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Fatih Altaylı'ya yönelik devlet içerisinde büyük bir sinir biriktiğini ve tutuklanması için harekete geçecekleri açıklamasında bulundu.

"ELİNE SAĞLIK" PAYLAŞIMI DEVLET İÇERİSİNDE ŞALTERLERİ ARTIRMIŞ"

Kütahyalı yaptığı paylaşımda, "Fatih Altaylı bir açıdan devletin emrindedir. Örn: Metin Gürcan’ın tutuklanmasının zeminini devletin talimatıyla Altaylı yaptı. Fakat bir açıdan deli bir tiptir. “Eline sağlık” olayında sınırları aştı. devletin Müslüman-muhafazakar kanadı Altaylı’nın tutuklanmasını istiyor.

Altaylı’ya bir şeyler olacak ama ne olacak ben de bilmiyorum. İslam Bayrağı taşıyan dindar amcanın oğlu yaşındaki çocuk tarafından ağzının burnunun kırılması ve bu şiddeti Altaylı’nın övmesi devlet içinde Müslüman kanatta, hatta Milliyetçi-Muhafazakar kanatta şalterleri attırmış." açıklamalarında bulundu.

"İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDA HAREKETLİLİK VAR"

Kütahyalı'nın paylaşımları şu şekilde:

"Çok ilginç bir vaziyet var. Fatih Altaylı ile ilgili devlet içi hazırlıklar sürüyor bu saatte bile. Telefon trafikleri hızlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda da hareketlilik var. Benim de Serap Çil olayında tanık olarak ifademi rica ettiler. Bu iş nereye doğru gidiyor?

Fatih Altaylı bir açıdan devletin emrindedir. Örn: Metin Gürcan’ın tutuklanmasının zeminini devletin talimatıyla Altaylı yaptı. Fakat bir açıdan deli bir tiptir. “Eline sağlık” olayında sınırları aştı. devletin Müslüman-muhafazakar kanadı Altaylı’nın tutuklanmasını istiyor…

Altaylı’ya bir şeyler olacak ama ne olacak ben de bilmiyorum. İslam Bayrağı taşıyan dindar amcanın oğlu yaşındaki çocuk tarafından ağzının burnunun kırılması ve bu şiddeti Altaylı’nın övmesi devlet içinde Müslüman kanatta, hatta Milliyetçi-Muhafazakar kanatta şalterleri attırmış

Fatih Altaylı’nın Serap Çil dosyası raftan indirildi. Şeyh Sait ve Metin Gürcan olayında devletin emrini yaptığı için “dokunulmaz” olduğunu düşünüyor Altaylı. rejimin Müslüman ve muhafazakar kanadı ise tutuklanmasını istiyor. Bakalım bu Devlet için kavgada kim galip gelecek?"


Haber Kaynağı : 12punto

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Fatih Altaylı Rasim Ozan Kütahyalı savcı